2013. október 23., szerda

26. Fejezet - Perrie dilemmája

Halii!!! Háát itt lenne a kövi rész, remélem elnyeri a tetszéseteket! Mint látjátok, csináltam jobb oldalra egy szavazást, miszerint a kedvenc karakteretek érdekelne a blogból. Nagyon nagyon örülnék, ha minél többen válaszolnátok, mert akkor tudom, hogy esetleg jobban oda kéne figyelnem rá, hogy többet írjak róla stb...
Kéééérlekszééépeen kommenteljetek, vagy írjatok Chaten bármi, csak kapjak valami visszajelzést!! Lilii neked nagyon szeretném megköszönni a folyamatos visszajelzéseket, annyira jól esik!!

Legyen szép napotok, hetetek stb... :D

Xx Blair









Blair



   Hülye, hülye hülye Blair! Teremts magadnak még szarabb estét, mintha nem lennél már így is a padló alatt. Nem is értem ez. hogy történhetett?
 Elájulni a zuhogó esőben? Annyira nem volt hideg, meg ha akartam volna feltudtam volna állni....
  Talán lelki... Talán ideje lenne felkeresnem egy pszichológust, de minek? Hogy megállapítsa, semmi sincs rendben velem? Kösz, ezt már én is tudom... 
-Oké... Hm... Ez így kínos.. - nevetett fel zavarába Perrie olyan egy perc csend után. Nekem egyáltalán nincs ellene kifogásom. Oké, hogy azt kértem maradjanak, mert konkrétan félek attól, amit magammal tennék ha most egyedül hagynának. - Te unalomból cigizel? - nézett rám, de nem válaszoltam. - Hát ez csodálatos lesz... - morogta.
-Pezz... Hogy haladtok az új albummal? - kérdezett bele gyorsan Zayn.
-Jól. - jött a duzzogó válasz.
-Kérlek ne csináld ezt... - sóhajtott nagyot a fiú.
-Most ezt nem mondod komolyan?! - akadt ki a lány teljesen, hogy megint őt csesztetik. - Inkább beszéljünk rólatok... - kezd inkább témadni, hát persze legjobb védekezés a támadás. Tudja jól, hogy ebben a témában bármennyire is ártalmatlan a kérdés, eléggé harapok. Hát most lehet meglepem... - Mikor jöttetek össze? - és láttam a szája szegletében azt a tipikus gonosz mosolyt. Nem, Perrie semmiféleképpen sem gonosz, de ez ilyen 'kölcsön kenyér, visszajár' dolog.
-Pezz... - kezdte Zayn figyelmeztetően, de közbevágtam.
-Nem tudom hány éves lehettem mikor megismertem, ugyanis Tom nagy spanja volt. Aztán volt egy időszak, amikor folyamatosan bámult, majd egy kan partyn beugrottam a cuccaimért erre bedobták szerencsétlent a szobába azzal a szöveggel, hogy addig nem mehet ki, ameddig nem hív el engem valahova. Hát megtette, én meg ilyen miért ne?-alapon elmentem vele. - vontam vállat.
  Csend. Edwards annyira meglepődött, hogy nem is próbált meg nem bámulni. Hát ezt cseszte... Zayn előbb kapcsolt.
-Hát ennél szerintem romantikusabb volt. - motyogta.
-Részedről. - szóltam vissza flegmán. - Na és Edwards... Zayn tud rólad és Willről? - pillantottam rá ártatlanul. Most visszakapja.
-Hogy mi? - ébredt fel a fiú előző témából, s nagy szemekkel nézett a szőkére, aki engem méregetett gyilkos tekintettel. Upsz... -Ugye ez valami rossz vicc?!
-Sajnálom, hogy nem szóltam. - sóhajtott nagyot a lány.
-Hát sajnálhatod is! Jogom van tudni erről. - emelte meg a hangját kicsit a srác.
-Talán pont emiatt! Tudtam, hogy milyen reakciód lesz! - vette fel a kesztyűt a lány is.
-De pont azzal a balfasszal?! - akadt ki Malik még jobban. Hm... Ez viccesebb mint gondoltam.
-Már miért lenne az?! Csak mert összefeküdtek Blairrel és te úgy ismerted meg, mint a pasiját? Vagy mert megsértette Blair és miatta húzott el pár napra?! Mintha te nem követted volna el ugyan ezeket a hibákat! Azért, mert szerelmes vagy, nem kell utálnod valakit, mert Blairnek van vele múltja! Ha én így gondolkodtam volna, most nem beszélgetnénk itt! - olvasott be neki a lány, meglepően okosan. Nagyon szépen lekezelte a fiút, látszik, hogy már ismeri. Csak nem értem engem miért kellett annyiszor emlegetni... Csak nem forog ennyire körülöttem a világa... Ugye? Na jó, most komolyan kezdet tisztelni Perriet.
-De... Ő Blairt szereti! - próbálta más felől megközelíteni, de itt már nekem is közbe kellet szólnom... Milyen kis közlékeny lettem... Szánalmas..
-Ez nem igaz. - mindketten felém fordultak - Mi csak szexeltünk, alapból ő tudott rólam a csapatból a legtöbb mindent, ő volt a legjobb barátom, de még így is csak pár dolgot tudott volna elmondani rólam. Nem szeretek a múltamról beszélni, szerintem érthető okok miatt. De az életvitelünk eléggé hasonlított, s mindketten meguntuk a szarabbnál szarabb egy éjszakás kalandokat, így egymásra találtunk. De mint látjátok, nem volt hosszú... - vontam vállat.
  Megint csak csend. Oké, azért ennyire nem kell minden egyes két mondatnál hosszabb megszólalásomnál elámulni!
-Amúgy szerintem összeilletek. - Jesus, Blair! Mi ez a kedvesség?!
-Öhm... Köszi. Én.. aggódtam amiatt, hogy ki fogsz ezen akadni, bár Will megmondta, hogy nem lesz ebből para nálad... - sóhajtott megkönnyebbülten.
-Szét fognak szedni. - folytattam. - Utálják egymást. - intettem fejemmel Zayn felé, s utaltam Willre. - Nem fogják egymást elviselni és ki fognak akadni, ha a másikkal töltöd az idődet. - fejeztem be.
-Tessék?!
 Nem ismételtem meg, tudom, hogy értette minden egyes szavamat.
-Én... Ha bármikor ezt csinálnám, előre is sajnálo... - kezdett Zayn szabadkozni, de megint csak én vágtam közbe.
-Te se leszel semmi, de azok után, hogy Will miattam vert meg, most meg az 'álbarátnőddel' jár, nem hiszem, hogy akár ennyire is elfogja fogadni, mint te. Tudja egyáltalán, hogy itt vagy?! - fordultam a lányhoz.
-Hát... Talán sejti, mert onnan jöttem, de... majd megbeszélem vele. - a végét már alig halhatóan mondta.
  Hirtelen megsajnáltam. Oké, Danwer ha már mások iránt is érzel ilyet, tényleg nagyon nagy gáz lehet vele... Ha meggyógyultam, biztos ez is elmúlik... De miléyen szerencsétlen szegény lány?! Will teljesen ki fog akadni, hogy ha megtudja, hogy Perrie már nem haragszik Malikra és... Will annyira makacs és idióta tud lenni!
-Majd... Majd megpróbálok vele... Öhm... én is beszélni... - nyögtem ki nehezen, mire nem csak, hogy megbámultak de Edwards még a száját is eltátotta.
-Komolyan?
 Bólintottam.
-Megtennéd... Értünk? - csillogott a lány szeme, s muszáj volt lehűtenem.
-Ha tovább folytatod ezt, akkor inkább visszavonom. - de csak annyit értem el, hogy mosolyogva befogja a száját.
 Megint beállt a csend, de most nem nevezném annyira kínosnak. Rágyújtottam, s azon kattogott az agyam, hogy ez a Perrie lány, nem is annyira vészes. Hiszen... Most fürdetett le, s mentett meg a kínosabbnál kínosabb helyzetektől, plusz most, hogy Zayn igazán nagy szarban van, ő az, aki képes volt kicsit mélyebbre látni... Ő olyan... Olyan tökéletes lánynak tűnik nekem, talán ez is szúrta eddig annyira a szememet. Oké, hogy én szép vagyok, de egy élő roncs, ő pedig... Szép, vicces, okos, hűséges, s ami a legfontosabb... Boldog.
  Ki nem akadna ki, hogy az exének ilyen barátnője van utána, főleg, ha ő tette tönkre az életed?!  Mondjuk a lány valódi 'kielemzésén' sokat dobott a tény, hogy tudom, nem alkotnak igazán egy párt...
  Hülye, hülye, hülye! Most ismerted be, hogy féltékeny voltál rá!
 Megráztam a fejem, próbáltam elűzni az efféle gondolatokat.
-Öhm... Blair... Kérdezhetek valamit? - nézett rám zavartan a lány, majd enyhén Zayn felé sandított. Na jó, ebből semmi jó nem sülhet ki, de vállat vontam. Nem tud válaszra bírni, ha nem akarnék valamit elmondani...
-Teee... Hány fiúval voltál már együtt.. Úgy? - jesszus, hány évesek vagyunk, hogy belepirul a saját kérdésébe! Oké, nem szívesen beszélek erről, de ne már! Legalább annyi, mint én!
  Láttam, hogy a kérdésre, még Malik is felkapta a fejét, s minden kis rezdülésemet lesi, hogy le tudja olvasni arcomról a választ.
  Válaszoljak, vagy ne? Biztos, hogy a nem, sokkal könnyebb lett volna, de... Amiket tettem, nem akarom letagadni. Nem vagyok rájuk büszke, de ez is az életem része, s attól még, hogy már ritkábban van időm elmenni, azért itt is akadtak már ilyenek.. Tényleg, nekem pasim is van.. Asszem... Hogy is hívják?! Talán Adam.. Mindegy is. A lényeg, hogy ha valaki hülyeséget tesz, az merje is felvállalni! Más, ha részeg az ember, vagy drogozva van, ha nem ő akarta bevenni, vagy is az italába kevertek valamit, akkor még megértem, hogy ez neki trauma, de az nem az teljesen ő. Viszont, ha valaki tud magáról, akkor nem nagyon van kifogás ezekre.
-Ha nem akarsz... Nem kell válaszolnod.. - ébresztett fel gondolataimból a lány.
-Tudom. - majd sóhajtottam egy nagyot. - A válasz pedig, hogy nem tudom. - nyögtem ki.
-Mi az, hogy nem tudod? - kérdezett vissza Zayn élesen.
-Nem tudom! - ismételtem meg erősebben. Éreztem, hogy szégyenemben a föld alá süllyednék. Nem tudom miért pont előttük, de... Tudom, hogy szánalmas, amit csinálok, de nem tudok leállni. Felejteni akarok, minden egyes alkalommal, ha adódik rá esélyem. Az pedig mindig van.
-Hogy nem lehet ezt tudni? - lovagolt még mindig ezen.
-Tudod... Van az a szint, ami felett már nem számolja az ember. - húztam fel a szokásos álarcomat, ezzel 'kő szívet' varázsolva magamnak.
-Ezt mind azért, mert én elbasztam?! - robbantak ki egy rövidebb de annál feszültebb csend után Zaynből. elég szépen rátapintott a lényegre, de semmilyen módon nem adtam tudatára, hogy igaza van-e vagy sem.
-Basszameg! - üvöltött fel hirtelen, mire Pezzel együtt, mindketten összerezzentünk. - Én.. Én sajnálom! - mondta keserűen, majd kirontott a szobából.
  Hallottuk, ahogy becsapja maga után saját szobájának ajtaját, majd csend lett. A cigiről a kezemben teljesen megfeledkeztem, így a fele leégett, mire újra bele tudtam szívni remegő kezeimmel.
-Van egy olyan érzésem, hogy ő sokkal jobban hibáztatja magát, mint te. - fogalmazta meg Perrie azokat a gondolatokat, amik az utóbbi pár napban, bennem is felmerültek, de neki sem mutattam meg véleményemet a dologról.
  Aztán... Nem is tudom mi történhetett, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy rázkódok a zokogástól. Jajj, ne már, csak ez hiányzott!
-Cssss... Kérlek, ne sírj, semmi baj! Mindenkinek vannak rossz időszakai... Az alvás segíteni fog. - döntött le teljesen, majd mellém feküdt, s nyugtatóan elkezdte simogatni a karom.
  Aztán halkan dúdolni kezdett valami megnyugtató dallamot, s fokozatosan éreztem, hogy kezdenek lecsukódni szemhéjaim.
  Nem hittem volna, hogy valaha is lehetek ennyire hálás Perrienek. Olyan, mint valami védőangyal, aki segít átvészelni a nehéz időszakot.
  Újra gyereknek éreztem magam, akinek szüksége van az anyukájára, vagy a testvérére, hogy megvédje őt a szekrénybéli mumusoktól.
 S Pezz most ott volt nekem.



5 megjegyzés:

  1. I-M-Á-D-O-M !!!! egyre jobb és jobb alig várom hogy kiderüljön hogy mi volt azoka annak hogy Zayn megverte Blairt. a 10.000-nél irhatnál arról mondjuk még ha ködösen is de leírnád akkor mi játszódott le Zaynben. Vagy leirhatnád hogy milyenek voltak egy párként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és elfelejtettem hogy van egy blogom amit már nagyon régóta terveztem elkezdeni és szeretném kérni róla a véleményed : http://sarahabukottangyalesaz1d.blogspot.hu/

      Törlés
    2. Örülök, hogy tetszik, és köszönöm az ötletet már valamennyire összeállt a fejemben, hogy mit akarok 10 ezernél :PP A blogodat pedig ígérem megnézem, és írok!! :D

      Törlés
  2. Jajj de aranyos *-* csodalatos vagy Blair!! Olyan jol irsz, hogy egyik oromom, es befejezesem a napban, hogy olvasom a torteneted *-* remelem egyszer nekem is lesz ilyen sikeres es jo otletgazdag tortenetem <3 :33 orulok, annak hogy jol esnek a kommentjeim <3
    XxLilii

    VálaszTörlés
  3. Imadlak imadlak es meg annal is jobban imadlak! Biztosra veszem h te is tudsz ilyet ha nem ennel jobbat ;)

    VálaszTörlés